Farver

Golden SoFlat , gør det meget lettere...

Golden SoFlat , gør det meget lettere...

 

GOLDEN har netop udviklet malingen SoFlat, der hjælper kunstnere til at skabe fordybende farver uden distraktion af Glans og penselstrøg, derved gengives farven markant bedre,  bl.a ved fotooptagelse og i forskellig lyspåvirkning

Malingen har en flydende konsistens, der tilbyder enestående dækning og en udjævningsevne, når den tørrer. Denne unikke kombination af kvalitet kan kun findes i SoFlat matte akrylfarver.

Kunstnere har brugt gouache i århundreder på grund af dens mathed og uigennemsigtighed, men er begrænset af dens følsomme malingsfilm. SoFlat bevæger sig ud over disse begrænsninger og giver en fløjlsblød, holdbar overflade. Fordelene ved SoFlat udvides af dens kompatibilitet med andre akrylmalinger og medier, hvilket øger rækken af ​​kreative effekter, der kan opnås.

Den måske vigtigste kvalitet ved SoFlat er kvaliteten i sig selv. Fordi det er produceret ved at bruge de samme professionelle standarder som alle GOLDEN Acrylics og understøttes af Vores service og support, kan du stole på ydeevnen og konsistensen af ​​disse professionelle kunstnerfarver.

OPACITET OG DÆKNING

Når du stræber efter den rene farveeffekt, har du brug for en maling, der falder jævnt ned med fuld intensitet i så få lag som muligt. Mens nogle pigmenter er naturligt gennemsigtige, har SoFlat en unik formulering, der giver større opacitet/dækkeevne fra disse farver, end der normalt findes i akrylmaling.

 

NIVELLERING

Måske den mest karakteristiske kvalitet, og den, der måske er mest unik for SoFlat, er malingens naturlige udjævningskvalitet. Malingen flader helt ud efter at være penslet ud, hvilket gør det nemmere at minimere forekomsten af ​​penselstrøg

Se de smukke farver her

Se video her

 

Læs næste

Til os der er nysgerrige men ikke har orket at prøve pouring kunst!
Farven brun findes ikke!

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.