Farver

Nu er den her - Ecoline Brush Pen!

Nu er den her - Ecoline Brush Pen!

Se Talens Ecoline Brush Pen

Efterspørgelsen på Talens Ecoline er steget markant i de seneste år. Det skyldes blandt andet, at unge designere og grafikere, der ønsker at tilføje deres egne karakteristika til deres kunst, har taget Talens Ecoline til sig. Computeren er blevet en integreret del af den kreative proces, men har sine begrænsninger, når det kommer til den kreative frihed og dynamik. Talens Ecoline imødekommer disse behov og er nem at have med til skiftende arbejdssteder.

Talens Ecoline er kendt for sine strålende, lyse farver. De transparente farver giver de bedste resultater når de anvendes på hvid, eller meget lyst, farvet papir. Talens Ecoline har en kort tørretid og muliggør, at du kan arbejde videre med farven efter den første tørring. Hvis du ønsker det, kan man samtidig nemt reducere farveintensiteten ved at fortynde med vand eller at bruge en blenderpen.

fb5a22b4-5739-46ef-a0a5-485bd5b5fac4

Ecoline Brush Pen!

Den nye Talens Ecoline Brush Pen er yderst brugervenlig. Praktisk når du rejser og ideel, når der arbejdes på et sted, der skal holdes rent. Den nye Brush Pen er klar til øjeblikkelig brug, og er samtidig lugtfri. Du kan bruge den til at skabe tynde, præcise linjer eller til energiske, kraftfulde linjer, men også til at udfylde store farve-sektioner. Ecoline Brush Pen er velegnet til hurtige skitser, eller når du lige mangler at lægge sidste hånd på et værk.

Af tekniske årsager er formlen for Talens Ecoline Brush penne langt mere koncentreret end den i flaskerne. Kombinationen af de to produkter sikrer en problemfri overgang af farverne.

Ecoline Brush pen lanceres både som sæt, som løse tuscher.

.

Læs næste

Ny bog udkommer i dag - ”Tegn med farveblyanter”
FLOETROL<Br/>Nu hjemme i 2,5 liter !

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.