GAVEKORT? TRYK HER

 

OM OS

 

 

KUNSTNERFARVER.dk - kronen på værket !

Kunstnerfarver.dk er en forhandler af kunstnerartikler, beliggende med butik på Frederiksberg, samt med lager og showroom i Holte. 

Vi har siden 2001 leveret kvalitetsmaterialer til kunstnere, og sætter en ære i at kende, og udvikle, vores varesortiment, så du altid handler de bedste, og mest sikre, produkter på markedet.

Vi samarbejder tæt med kunstnere og undervisere om nye produkter, samt brugen af disse, ligesom vi stiller store krav til miljø, kvalitet og varekontrol hos vores mange leverandører.

Kunstnerfarver.dk drives af et kreativt og kompetent team, bestående af grafiker Mette West-Nørager, indkøber Dennis Andersen og i salg & service, Anette Merino. Derudover har vi et pakketeam der sørger for dine varer kommer hurtigt og forsvarligt frem.

Du kan altid komme forbi vores butik, og selv gå på opdagelse, eller få information og rådgivning om vores kunstnerartikler.

Handler du på nettet kan du få varerne bragt til døren, eller selv hente dem, enten i Holte hvor vi har lager og showroom, eller på Frederiksberg. Du vil modtage en besked fra os, når varerne er klar til afhentning.

 

Åbningstider i Butik på Frederiksberg:

Mandag - torsdag 9.30 - 17.30

Fredag 9.30 - 17.30

Lørdag 10.00 - 15.00

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker kontakt med os, så send gerne en mail på Shop@kunstnerfarver.dk

    Kunstnerfarver
         
kunstnerfarver butik     kunstnerfarver butik
         
   
         
   
         
   
         
   
         
     


 God fornøjelse !

De bedste hilsner fra alle os hos

 

kunstnerfaver logo